~KEMOoO~ مراقب/ة عام
رقم العضويه : 11 عدد المساهمات : 6775 نقاط : 7287 تاريخ الميلاد : 25/04/1993 تاريخ التسجيل : 13/09/2009 العمر : 31 الموقع : ............. المزاج : °ˆ~*¤®§(*§نفسي بس لو مرة اطمن عليك §*)§®¤*~ˆ°
| موضوع: الفراخ الملكية "golden chicken" السبت مايو 01, 2010 6:54 pm | |
| الفراخ الملكية "golden chicken"المقادير: وراك فراخ كبيرة "الكمية حسب العدد" زبدة ثمرة بصل صغيرة مقطعة شرائح صغيرة حبهان قرنفل عود قرفة ثوم مفروم زنجبيل مفروم كركم فلفل أحمر مطحون ملح علبة زبادي شوربة فراخ مصفاة 1/2 كوب كريمة لباني 1/2 حبة جوزة الطيب
الطريقة: 1- أحضري وراك الفراخ [/url]واغسليها كويس، وشيلي منها الجلد، واخليها من العظم.
2- قطعي كل ورك إلى ثلاثة قطع متساوية في الحجم، واشطفيهم مرة تانية، وسيبيهم على جمب علشان يصفوا الميه اللي فيهم.
3- سيّحي الزبدة على النار، وبعد ضيفي شرائح البصل والحبهان والقرنفل والقرفة، وقلبيهم مع بعض على نار متوسطة لغاية ما تلاقي إن البصل بقى لونه شفاف.
4- بعد كده ضيفي عليهم الثوم والزنجبيل وقلبي الخليط كويس مع بعضه لمدة 30 ثانية.
5- بعد كده ضيفي الفراخ] الفراخ [/url]ومعاها الكزبرة والكركم والفلفل الأحمر المطحون، واستمري في التقليب، وبعدين ضيفي شوربة الفراخ، والملح وسيبي الخليط على النار لغاية ما يغلي.
7- بعد ما الخليط يغلي، هدي النار شوية مع التقليب المستمر لغاية ما تحسي إن الخليط استوي وإن البصل اتهرس تماماً.
8- بعد كده ارفعي الخليط من على النار، وذوّبي فيه الزبادي ورجعي الخليط تاني على النار، وقلبي لغاية ما تحسي إن كمية الخليط قلّت، وبقى السائل الموجود حوالي نص كوب.
9- بعد ما تحسي إن السائل اتبخر تماماً، ضيفي كمية تانية من الشوربة، وسيبيها تغلي مرة تانية على النار، وبعد كده قللي النار عليها، وغطيها وسيبيها تستوي على نار هادية.
10- بعد ما الخليط يستوي قلبيه لمدة 5 دقايق، وبعدين ضيفي عليه جوزة الطيب المفرومة وقلبي كويس، وغطيها مرة تانية، وسيبيها تستوي على نار هادية جداً، لغاية ما تلاقي عندك صوص سميك.
11- ارفعي الفراخ] الفراخ [/url]من على النار، وصبيه في طبق التقديم، وممكن تزيني الطبق من فوق بالكزبرة الخضراء المفرومة، وقدميه. وعلى فكرة الطبق ده في الهند بيقدّموا معاه نوع من الخبز اسمه خبز "الفولكا". | |
|
MR.Zecoo انا الرئيس
رقم العضويه : 1 عدد المساهمات : 2582 نقاط : 2931 تاريخ الميلاد : 05/02/1993 تاريخ التسجيل : 01/07/2009 العمر : 31 الموقع : من أرض فيها شمس الحب تعانق وجه الحرية... العمل/الترفيه : الانترنت المزاج : مع الشردين
| موضوع: رد: الفراخ الملكية "golden chicken" السبت مايو 01, 2010 7:11 pm | |
| يم يم
بدي اااااكل
مشكور يا ورد
يعطيك الف عافيه
احترامي الك | |
|
~KEMOoO~ مراقب/ة عام
رقم العضويه : 11 عدد المساهمات : 6775 نقاط : 7287 تاريخ الميلاد : 25/04/1993 تاريخ التسجيل : 13/09/2009 العمر : 31 الموقع : ............. المزاج : °ˆ~*¤®§(*§نفسي بس لو مرة اطمن عليك §*)§®¤*~ˆ°
| موضوع: رد: الفراخ الملكية "golden chicken" الأحد مايو 02, 2010 12:40 am | |
| يسلموو علي مرورك سالم تحياتي الك البرنس | |
|
ابو نجيب ALmajic
رقم العضويه : 4 عدد المساهمات : 5714 نقاط : 6415 تاريخ الميلاد : 24/01/1993 تاريخ التسجيل : 05/07/2009 العمر : 31 الموقع : قلب المنتدي العمل/الترفيه : لا عمل المزاج : So SaD
| موضوع: رد: الفراخ الملكية "golden chicken" الأحد مايو 02, 2010 1:07 am | |
| | |
|
سفير الغرااام // فاصل ونواصل //
رقم العضويه : 163 عدد المساهمات : 4260 نقاط : 5666 تاريخ الميلاد : 02/08/1995 تاريخ التسجيل : 22/01/2010 العمر : 29 العمل/الترفيه : سواق فرشة المزاج : امزغرت
| موضوع: رد: الفراخ الملكية "golden chicken" الأحد مايو 02, 2010 1:22 am | |
| | |
|
~KEMOoO~ مراقب/ة عام
رقم العضويه : 11 عدد المساهمات : 6775 نقاط : 7287 تاريخ الميلاد : 25/04/1993 تاريخ التسجيل : 13/09/2009 العمر : 31 الموقع : ............. المزاج : °ˆ~*¤®§(*§نفسي بس لو مرة اطمن عليك §*)§®¤*~ˆ°
| موضوع: رد: الفراخ الملكية "golden chicken" الأحد مايو 02, 2010 10:56 pm | |
| يسلموو ابو نجيب علي المرور تحياتي الك البرنس | |
|